lørdag 4. juli 2009

Sacramento

Happy 4th!

I dag har det vært 4th of july, eller søttnemaj på amrikansk om du vil. Vi tilbragte dagen på Target og ved bassengkanten. Ikke så mye annet å gjøre når det bare er parkeringsplasser og gigabutikker på alle kanter, samt godt over 30 grader. Kvelden gikk med til BBQ & fireworks sammen med ekte amerikanere. Da fyrverkeriet var over og barna skulle legge seg, dro vi hjem og så litt på at Barry Manilow sang mens det i bakgrunnen ble fyrt av et par årslønner med raketter over det der monumentet i Washington.
***
Vi ankom Elk Grove, Sacramento, på torsdag og reiser videre i morgen (søndag). I tillegg til å besøke familie har vi hengt litt rundt down sactown. Vi har jo vært her før, men nytt av året er besøk i State Capitol Building hvor vår helt holder til. Ganske ålreit bygning (se bilde), men syns litt synd på Arnold som hadde kontor i kjelleren.
Han var ikke på jobb i Sac denne dagen, så vi fikk dessverre ikke hilst på han. The Governator
måtte nemlig holde tale i San Francisco, fordi state of California er blakk. Too bad.














Etter besøket hos guvernøren gikk vi bort til Old Sacramento. Der er det bevart et strøk, 10 kvartaler eller noe sånt, med gamle hus. Inni de gamle husene er det allslags jallabutikker. Innimellom kan man likevel finne noen bra ting. Som for eksempel "The Original Michael Jackson 1985 Calendar". Angrer allerede på at jeg ikke kjøpte den.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar